PELTACO kouluttaa

Peltaco on myös asiantunteva turvallisuuskouluttajatalo - järjestämme useita palo- ja työ- ja kiinteistö- ja henkilöturvallisuuteen liittyviä koulutuksia. Olemme kouluttaneet tuhansia henkilöitä jo vuodesta 1995 alkaen.

Tulityökoulutukset tulityötä tekeville henkilöille. Tulityökoulutuksia järjestetään säännöllisesti kuukausittain.
Katso seuraavat kurssit ja ilmoittaudu >>

Työturvallisuuskoulutukset esimiehille ja työntekijöille. Työturvallisuuskoulutuksia järjestetään säännöllisesti kuukausittain.
Katso seuraavat kurssit ja ilmoittaudu >>

Korkealla työskentelyn koulutukset ja putoamissuojainkoulutukset työyhteisöille, työturvallisuudesta vastaaville esimiehille, kiinteistönhoitajille, isännöitsijöille jne. Putoamissuojainkoulutukset ovat räätälöityjä koulutuksia, ja järjestetään tilauksesta.

Alkusammutuskoulutukset isoille ja pienille ryhmille: työyhteisöille, taloyhtiöille, yhdistyksille jne. Alkusammutuskoulutukset ovat räätälöityjä koulutuksia, ja järjestetään tilauksesta.

Ensiapukoulutukset isoille ja pienille ryhmille. EA-koulutus voi olla osa esimerkiksi yrityksen tyky-päivää, ja sen voi ottaa osaksi muuta turvallisuuskoulutusta. EA-koulutukset ovat räätälöityjä koulutuksia, ja järjestetään tilauksesta.

Uhkatilannekoulutukset isoille ja pienille ryhmille. Uhkatilannekouluksen voi ottaa myös osaksi muuta turvallisuuskoulutusta ja on hyvä lisä henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi työpaikolla. Uhkatilannekoulutukset ovat räätälöityjä koulutuksia, ja järjestetään tilauksesta.

Yritysten kokonaisvaltaiset turvallisuuskoulutukset, jotka voivat sisältää edellämainittujen lisäksi myös esimerkiksi poistumisharjoituksen ja/tai kemikaaliturvallisuuskoulutusta. Yrityskoulutukset ovat räätälöityjä koulutuksia, ja järjestetään tilauksesta.

Turvallisuuskouluttajille: koulutuskalusto
Peltacon kokeneet turvallisuuskouluttajat ovat kehittäneet vuosien saatossa helppokäyttöisen, turvallisen ja ergonomisen alkusammutuskoulutuskaluston.


Kokemus turvallisuuskouluttamisesta

Peltacon koulutusideologia on lähestyä oppimista käytännön kautta. Teorialuentoihin pyrimme aina tuomaan elävän elämän esimerkkejä, kohdeyleisön mukaan. Käytännön harjoitukset ovat usein tärkeä osa oppimista, ja käytännön osiot järjestämme tehokkaasti ja sujuvasti vuosien kokemuksella ammattilaiskalustolla.

Peltacon kouluttaja-yhteistyökumppanit ovat  alansa huippuosaajia, jotka myöskin noudattavat Peltacon koulutuksille asetettuja laatutavoitteita. Peltacon väellä on myös pedagogista sekä ammatillisiin näyttötutkintoihin liittyvää osaamista, jota hyödynnämme koulutussuunnittelussa myös asiakkaidemme kanssa.

Jaamme mielellämme asiantuntemustamme turvallisuuden osalta -  ota yhteyttä koulutuksiin liittyen!

ota yhteyttä

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peltacon turvallisuuskoulutukset pyritään järjestämään toiminnallisuuden kautta, ja aina käytännön näkökulmat huomioiden.

Kurssilaisten palautteita:

Kurssilla opin paljon, miten toimia turvallisesti työssä. Kurssin ohjelma oli helppo ymmärtää, kouluttaja puhui selvästi ja sai minut ymmärtämään miten työssä olla varovainen, työskennellä turvallisesti ja miten auttaa hätätilantessa.
Työturvallisuus-kurssille keväällä 2015 osallistunut

Kouluttaja osaa asiansa hyvin ja asiantuntevasti. Ei missään vaiheessa käynyt aika pitkäksi. Hyvät järjestelyt ja kouluttajalla vankka tietämys ja hyvä asian esilletuonti.
Tulityökurssille keväällä 2015 osallistunut

Tämä koulutus oli erittäin tarpeellinen! Tähän asti suojaimia käytetty ns. mututuntumalla sekä kolleegoiden opastamana, mutta nyt ytimekkään koulutuksen myötä saatu enemmän varmuutta noiden käyttöön. Hienoa että aikaa oli varattu siten, että jokainen pääsi tekemään käytännön harjoituksen.
Korkealla työskentelyn koulutukseen syksyllä 2015 osallistunut
 

Kysy lisää tai varaa koulutus:

Peltaco Oy

Puh. 044 368 4000
info@peltaco.com