Peltaco - Tehtävänä turvallisuus

Korkealaatuisia palo- ja pelastustoimen tuotteita
kohta 30 vuoden kokemuksella

Peltaco Oy on vuonna 1986 perustettu palo- ja työturvallisuuden osaaja. Tarjoamme kokonaisvaltaista turvallisuuden osaamista palo- ja pelastustoimelle, yrityksille ja yhteisöille sekä kotitalouksille. Tuotetarjontaamme kuuluu korkealaatuiset palo- ja pelastuskalustotuotteet, työsuojaimet ja työturvallisuustarvikkeet sekä ensiapu ja väestönsuojan tuotteet.

Meiltä saa myös kattavat kiinteistöjen paloturvallispalvelut; teemme sammutin- ja savunpoistoluukkuhuollot, väestönsuojien kunnostustyöt sekä pikapalopostien vuosihuollot. Lisäksi järjestämme alkusammutus-, putoamissuojain, tulityö- sekä työturvallisuuskoulutuksia.

Jäsenyydet Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitossa (STYL), Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistyksessä (SPLY) sekä Paloturvallisuusliikkeiden liittoon (PTLL) edesauttavat yrityksen tiedonsaantia ja vaikuttamismahdollisuuksia tuotteidensa ja palvelujensa kehityksessä. Yhdistykset toimivat viranomaisten kanssa yhteistyössä kehittääkseen turvallisuutta, koulutusta ja tiedon välitystä. Peltaco Oy on myös TUKES:in (Turvatekniikan keskus) rekisteröimä käsisammuttimien huolto- ja tarkastustöihin oikeutettu liike sekä Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksymä säteilylähteen turvallisuusluvan haltija.

Ota yhteyttä!

Peltaco asiakaspalvelu
puh. 044 368 4000
info@peltaco.com

Yhteystiedot >>

 

Omat tuotemerkkimme:

Edustuksemme: